CVketel Intergas Xtreme 36

De Intergas Xtreme 36 is onze nieuwste cv-ketel. In de Xtreme toestellen van Intergas gaan prestaties, intuïtieve bediening, een eigentijds design en een extreem hoog rendement op warmwater hand in hand.  Door dit hoge rendement gebruikt de Xtreme minder energie, zonder in te leveren op comfort.

Als enige de beste uit de test van de Consumentenbond 2017. Voor extra hoog rendement op warmwater

€ 1850,00 inclusief montage en BTW

XTREME 36

Extreem hoog rendement op tapwater 127,6% (Hi)Intergas xtreme36
Ideaal voor nieuwbouw en vervanging
XXL-tappatroon

  • 32 kW vermogen
  • CW5
    9 l/min bij 60 °C
    17 l/min bij 40 °C

Energielabel AEnergielabel A XXL

Door de toepassing van de tweede warmtewisselaar wordt een extreem hoog rendement behaald. De Xtreme 36 noemen wij niet voor niets de Xtreme, al vanaf een Q-brutotap van 9.000 MJ per jaar en een bruto-warmtebehoefte van 19.000 MJ per jaar voor verwarming bereikt het toestel zijn maximale rendement en mag gerekend worden met een jaartaprendement EPN van 1,15.

Ideaal in combinatie met:

  • Comfort Touch, de thermostaat met ongekend gebruikersgemak met de Comfort Touch app

Uw CV ketel laten vervangen door Martin van Grieken Installateurs

De nieuwe Intergas cv-ketel Xtreme 36 wordt door ons geïnstalleerd, afgesteld en ingeregeld volgens de Uneto Vni voorwaarden. De oude cv-ketel en overige materialen worden door ons afgevoerd. Na de installatie zal de monteur, u voorzien van informatie, garantiekaart, gebruiksaanwijzing en opleveringsbewijs. Een onderhoudscontract is bij ons ook mogelijk en bent u ook direct verzekerd van hulp bij storingen.

Vraag naar een gratis offerte op maat.