Zonneboiler Amsterdam

Zonneboiler Amsterdam

Een zonneboiler is eigenlijk een warmwaterboiler met een zonnecollector.  Deze zonnecollector zet het licht van de zon direct om in warmte en is aangepast op het Nederlandse klimaat. Het principe van een zonneboiler is  eenvoudig: als een tuinslang de hele dag in de zon ligt, wordt het water in de slang erg warm. Zonneboilers maken gebruik van datzelfde principe. Het opgewarmde water in de buizen wordt verpompt en de warmte daarvan bewaard in een geïsoleerd voorraadvat:

Nefit Zonneboiler

Via een gesloten circuit wordt het sanitaire water in de voorraadboiler verwarmd (afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht tot wel 80 á 90 graden). De royale, optimaal geïsoleerde boiler zorgt ervoor dat er nauwelijks warmte verloren gaat. De boiler wordt aangesloten op uw (bestaande) HR-ketel.

Op zonnige dagen wordt het water voor douche, bad en keuken volledig duurzaam verwarmd met zonne-energie. Op dagen met weinig zonlicht springt uw HR-ketel bij. Op jaarbasis gebruikt u zo tot 60% minder aardgas voor de bereiding van warm water.

Martin van Grieken is officieel Nefit-dealer

Wij zijn vakmannen op ons gebied en bieden altijd kwaliteit. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken uit een van de Nefit producten. Wij hebben hierin een breed assortiment. U kunt op één adres terecht voor alles wat u nodig heeft, als het gaat om de installatie van een zonneboiler of centrale verwarming. Wij staan altijd voor u klaar met informatie en advies. Ook ná aankoop van uw Nefit-product.

Martin van Grieken uit Amsterdam is uw partner bij de aanschaf van een zonneboiler!

Neem contact op via onderstaand formulier

Naam *
Email *
Telefoon *
Betreft
Vraag / Opmerking *
* verplicht veld