Zonnecollector Amsterdam

Zonnecollector Amsterdam

Zoekt u een installatiebedrijf voor zonnecollectoren? Dan is Martin van Grieken de juiste keuze. Een zonnecollector zet zonlicht om in warmte. Deze warmte kan vervolgens gebruikt worden voor proceswarmte, het verwarmen van ruimtes of (tap)water. Zonnecollectoren kunnen ook gebruikt worden om in de zomer het grondwater onder een huis of gebouw op te warmen.

Dealer van Nefit en Atag Zonnecollectoren

Martin van Grieken uit Amsterdam is officieel dealer van zonnecollectoren van Atag en Nefit. Wij  helpen u bij het maken van de juiste keuze en installeren de zonnecollectoren voor u. U heeft geen omgevingsvergunning nodig om een zonnecollector te plaatsen indien u aan de de volgende voorwaarden voldoet:

1. De zonnecollector moet op een dak worden geplaatst;

2. De zonnecollector moet een geheel vormen met de installatie voor het opslaan van het water respectievelijk het opwekken van elektriciteit. Als dat niet het geval is, dan moet die installatie binnen in het betreffende gebouw worden geplaatst;

3. Komt de zonnecollector op een schuin dak, dan geldt dat:

• de collector of het paneel niet mag uitsteken en dus aan alle kanten binnen het vlak van het dak moet blijven,

• de collector of het paneel in of direct op het dakvlak moet worden geplaatst,

• de hellingshoek van de collector hetzelfde moet zijn als die van het dakvlak waarop het staat;

4. Komt de zonnecollector op een plat dak, dan geldt dat de collector ten minste net zo ver verwijderd moet blijven van de dakrand als de collector of het paneel hoog is.

Over Martin van Grieken

Wij zijn vakmannen op ons gebied en bieden hoge kwaliteit. Martin van Grieken werkt uitsluitend met goed opgeleid personeel. Wij volgen geregeld bijscholingscursussen voor de juiste expertise en meest recente informatie en ontwikkelingen op het gebied van groene energie. U kunt op één adres terecht voor alles wat u nodig heeft, als het gaat om de installatie van een zonnecollector of centrale verwarming. Wij staan klaar met informatie en advies. Ook ná aankoop van uw Nefit/Atag-product.

Martin van Grieken uit Amsterdam is uw partner bij de aanschaf van zonnecollectoren!

Voor een gratis offerte op maat Klik hier. Binnen 24 uur reactie