Een nieuwe CV-installatie

Besparen op uw energiekosten
De meest voorkomende renovatie aan de verwarming is het vervangen van de CV-ketel. Een CV-ketel gaat gemiddeld 12 tot 15 jaar mee. De moderne generatie CV-ketels zorgen voor een behoorlijke rendements-verbetering. Investeren hierin levert naast comfortverbetering een flinke besparing op uw energiekosten.

Het gehele jaar kunt u bij ons terecht voor een nieuwe CV-ketel. Het voorjaar en de zomer is een goede tijd om tot vervanging over te gaan. Zo zit u niet in de kou en is er gelegenheid om uw installatie alle aandacht te geven.
Martin van Grieken is officieel dealer van diverse grote CV-ketel merken als Nefit, Atag,Vaillant, , Intergas en Remeha.

Onderhoud
Staat de verwarming aan, maar blijven sommige kamers in huis toch koud? Laat uw Cv-ketelinstallatie regelmatig onderhouden. Daardoor werkt de ketel beter, en voorkomt u schadelijke gassen in uw huis en het milieu.
Goede afstelling van uw CV-installatie en regelmatig onderhoud vergroten uw comfort en de veiligheid in huis en voorkomen een hoge energierekening of reparatiekosten aan uw CV-ketel. Een deel van het onderhoud en de afstelling kunt u zelf regelen; voor groter onderhoud kunt u terecht bij ons Martin van Grieken is een erkend CV-installatie- en onderhoudsbedrijf.

Tip:
Breng leidingisolatie aan op plaatsen waar u geen warmte nodig heeft zoals onder de vloer, in kasten en op zolder. Gebruik Climaflex type XT, handig aan te brengen en supersnel terugverdiend.