Waterleiding keuring

Veilig wonen dankzij erkend  installateur Martin van Grieken

Waterleiding keuringen
Leidingen, meters, kranen, stoppen, relais, een paar oude schoenen en de stofzuiger. Dat is de gemiddelde meterkast in een notedop. Hier komen talloze kubieke meters gas en water en honderden Watts de grond uit. Een bron van energie dus voor het hele huis.
Martin van Grieken voert waterleiding keuringen uit in Amsterdam en omstreken. Als huiseigenaar bent u gebaat bij schoon drinkwater. Daarom is het verstandig om uw water installatie periodiek te laten inspecteren door een erkend waterinstallatie keuringsbedrijf.

Legionellapreventie
legionella
Deze keuring voorkomt vervuiling en besmetting van drinkbaar water. Bij de keuring wordt onder andere nagekeken of er sprake is van volledig gescheiden drinkwater- en regenwaterinstallaties, en of de juiste beveiligingen zijn aangebracht op de kranen, zodat er geen bronnen van besmetting van drinkwater aanwezig zijn. Denk hierbij aan Legionellapreventie
Tevens voeren wij gaskeuringen uit en zijn hierin erkend door branchevereniging Sterkin. Wij hebben de kennis, meetapparatuur en gereedschappen in huis. Veiligheid voor alles!

Heeft u vragen over onze waterleiding keuringen? Vul ons contactformulier in of neem contact op

Naam *
Email *
Telefoon *
Betreft
Vraag / Opmerking *
* verplicht veld