Nest Thermostaat

Nest slimme thermostaat

De Nest Thermostat past zich automatisch aan je leefritme aan. Nadat je hem één week hebt gebruikt progameert hij zichzelf. Je thermostaat bepaalt voor 60% hoe hoog je energierekening is. Zou hij je dan ook niet moeten helpen met energie te besparen? Dat is precies wat de Nest Thermostat doet. Sinds 2011 heeft hij meer dan 8 miljard kWH bespaard in miljoenen huishoudens over de hele wereld. Dat komt omdat hij van je leert. Hij leert je favoriete temperaturen in huis kennen. En hij verlaagt de temperatuur wanneer je weg bent. Hij leert zelfs hoe lang het duurt om je huis op te warmen of hoe tochtig het is en verbruikt zo alleen de noodzakelijke energie.

Een dag met Nest

7.00
Een warm onthaal. Na een paar dagen weet Nest al dat je graag ontbijt met 20 gr. En dus warmt hij het huis op net voordat de wekker afgaat

Nest-thermostat-150x1508.15
Nest weet of iedereen al weg is. Je gaat naar je wek. Met sensoren kan Nest je locatie  van je mobiel bepalen. En schakelt over naar Ecotemperatuur om energie te besparen Thuis. Ook als je niet thuis bent.

15.30
Je moeder stuurt een appje dat zij de kinderen wel ophaalt. Met je mobiel zet je de verwarming alvast hoger zodat het meteen aangenaam warm is als ze binnenkomen.

23.00
Welterusten Nest. Voordat je naar bed gaat, zet je de verwarming lager. Nest begint met het vormen van je schema en snapt dat je het ’s avonds graag 20º wilt. En ’s nachts 18º.

 

Martin van Grieken installatiebedrijf in Amsterdam

Wij zijn vakmannen op ons gebied en bieden goede kwaliteit. Wij helpen u graag met de juiste installatie van uw Nest-product. Wij hebben een breed assortiment. U kunt op één adres terecht voor alles wat u nodig heeft. Wij staan altijd voor u klaar met informatie en advies. Ook ná aankoop van uw Nest-product.

Heeft u interesse in de Nest Thermostat? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Naam *
Email *
Telefoon *
Betreft
Vraag / Opmerking *
* verplicht veld