Gaskeuring Amsterdam

Veilig wonen dankzij erkend Sterkin installateur Martin van Grieken

imagesLeidingen, meters, kranen, stoppen, relais, een paar oude schoenen en de stofzuiger. Dat is de gemiddelde meterkast in een notedop.
Hier komen talloze kubieke meters gas en water en honderden Watts de grond uit. Een bron van energie dus voor het hele huis.
Martin van Grieken voert gaskeuringen uit in Amsterdam en omstreken. Als huiseigenaar bent u zelf verantwoordelijk voor een veilige woning. Daarom is het verstandig om uw gas- en elektrische installatie periodiek te laten inspecteren. Zeker als u tijdens het klussen het een en ander heeft aangepast in de installaties. Ook bij vakantiewoningen, stacaravans en chalets worden we vaak opgeschrikt door berichten over ontploffingen en vergiftigingen door koolmonoxide.

Gaskeuring Amsterdam
Martin van Grieken’s Gaskeuring voldoet aan de normen en eisen van een erkenningsregeling. Wij hebben kennis, meetapparatuur en gereedschappen in huis. Dat is een goede reden om voor Martin van Grieken Installateur te kiezen. Erkent door Branchevereninging Sterkin. Veiligheid immers voor alles.
De veiligheids gaskeuring voor een woning in Amsterdam omvat de volgende onderdelen:

  • gasleiding op lekkages
  • gastoestellen op veilige werking
  • rookgasafvoer en ventilatie
  • groepenkast en aardlekschakelaar
  • aarding stopcontacten en isolatieweerstand bedrading
  • zone-indeling badkamer

De keuring neemt gemiddeld 90 min in beslag.
Tevens voeren wij waterleiding keuringen uit en zijn hierin erkend door branchevereniging SEI. Legionellapreventie is in deze zeer belangrijk

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken voor een gas- waterkeuring in uw woning. Vul dan ons contactformulier in of bel ons. Tel 0297 – 560882

Naam *
Email *
Telefoon *
Betreft
Vraag / Opmerking *
* verplicht veld