Atag-Amsterdam

Op zoek naar een Atag-Ketel in Amsterdam. Atag is dan een hele goede keuze want de cv-ketel E325EC van ATAG  is  als Beste uit de test gekomen bij de Consumentenbond!

 De cv-ketel met ongekend hoge rendement

 Deze nieuwe testuitslag betekent dat ATAG met haar cv-ketels nu al vijf jaar aan de absolute top staat. Een ongeëvenaarde prestatie!

U heeft de absolute zekerheid van betrouwbare kwaliteit. Martin van Grieken Technisch Installatiebedrijf is een  officiële dealer van Atag in Amsterdam en omstreken levert en installeert tevens Boilers, Geisers, Zonne-energie, Warmtepompen en Thermostaten van Atag.

Onderhoud van Atag-producten

Het is belangrijk dat uw cv installatie op tijd nagekeken wordt. In Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn of Diemen kunt u aankloppen bij de goede Atag cv monteurs van Martin van Grieken. Wij bieden u de mogelijkheid om uw cv installatie of boiler van Atag aan te melden voor een jaarlijkse check. Goed onderhoud voorkomt storingen en zorgt ervoor dat u langer kan genieten van uw bestaande Atag cv-installatie. Met goed onderhoud kunt u dus geld besparen.

Voordelen bij Martin van Grieken

Wij zijn vakmannen op ons gebied en bieden de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij helpen u graag de juiste installatie of radiator van Atag uit te kiezen. Wij hebben hierin een breed assortiment. U kunt op één adres terecht voor alles wat u nodig heeft, als het gaat om de installatie of reparatie van uw centrale verwarming. Wij staan  voor u klaar met informatie en advies. Ook ná aankoop van uw Atag-product.

Martin van Grieken Amsterdam is uw officiële dealer van Atag!

Neem contact via het contactformulier of bel 0297-560882

Naam *
Email *
Telefoon *
Betreft
Vraag / Opmerking *
* verplicht veld