Honeywell Evohome

d_hero_evo
Comfort, controle en efficiëntie — laat evohome zorgen voor de verwarming van uw huis. Bepaal de temperatuur in elke kamer in uw huis, programmeer uw verwarming. Martin van Grieken, erkend installateur van Honeywell evohome

Creëer de perfecte comfortzone

Comfort, controle en efficiëntie — laat evohome zorgen voor de verwarming van uw huis. Bepaal de temperatuur in elke kamer in uw huis, programmeer uw verwarming.

Hoe werkt evohome?

Zoneregeling
Bepaal de temperatuur in elke kamer in uw huis, programmeer uw verwarming en bespaar door efficiënt te verwarmen in de kamers waar u het meest verblijft

Comfort
Met het evohome systeem regelt u het eenvoudig en effectief zelf, voor elke kamer individueel.

Controle
Stel uw eigen verwarmingsschema samen, afgestemd op uw levensstijl en hoe u uw huis gebruikt. En creëer zones in uw huis die u vervolgens overzichtelijk beheert.

Mobiel
Met evohome regelt u de verwarming via uw smartphone of tablet – efficiënt en comfortabel.

Voordelen bij Erkend installateur Martin van Grieken
Wij zijn vakmannen op ons gebied en bieden betrouwbare kwaliteit. Wij helpen u graag met de juiste systeeminstallatie van uw Honeywell evohome. Wij hebben hierin ruime ervaring. U kunt op één adres terecht voor alles wat u nodig heeft, als het gaat om de installatie of reparatie van uw centrale verwarming. Wij staan vrijblijvend voor u klaar met informatie en advies. Ook ná aankoop van uw Honeywell evohome-product.