Nefit slimme thermostaat

Nefits slimme thermostaat  

Ook Nefit levert slimme kamerthermostaten. De Nefit Slimme Thermostaat regelt voortaan uw kamertemperatuur. Zelflerend en op afstand te bedienen. Hij ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur.

Met een slimme thermostaat van Nefit besparen                                                                                    

Hoe vaak vergeet u niet de thermostaat lager te zetten als u de deur uitgaat of wanneer u gaat slapen?Met een normale klokthermostaat is het lastig de behoefte aan verwarming af te stemmen op uw leefgedrag, omdat uw schema en dat van uw gezin soms per dag verschilt.

Met de Slimme Thermostaat van Nefit kunt u door de unieke aanwezigheidsdetectie tot wel 26% op uw energierekening besparen. Deze slimme thermostaat volgt uw leefpatroon zonder lastige bediening en schakelt automatisch naar een lagere temperatuur als u er niet bent!  Bovendien maakt de slimme thermostaat van Nefit het inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd. Ook kunt u zien hoeveel gas u verbruikt voor verwarming en warm water. En dat alles via een app op uw smartphone.

Martin van Grieken installatiebedrijf in Amsterdam                                                                                                      

Wij zijn vakmannen op ons gebied en bieden goede kwaliteit. Wij helpen u graag de juiste installatie of radiator van Nefit uit te kiezen. Wij hebben hierin een breed assortiment. U kunt op één adres terecht voor alles wat u nodig heeft. Wij staan altijd voor u klaar met informatie en advies. Ook ná aankoop van uw Nefit-product.

Heeft u interesse in een slimme thermostaat?

Neem contact via het contactformulier of bel 0297-560882

Naam *
Email *
Telefoon *
Betreft
Vraag / Opmerking *
* verplicht veld