Nefit Amsterdam

Op zoek naar een Nefit HR Ketel in Amsterdam. Nefit  heeft de meeste ervaring met Hoog Rendement en is Europees marktleider in HR-ketels. Nefit is al bijna 30 jaar het meest verkochte merk in Nederland. U heeft de absolute zekerheid van betrouwbare kwalitet.
Martin van Grieken Technisch Installatiebedrijf in Amsterdam en omstreken levert  en installeert tevens Boilers, Geisers, Zonne-energie, Warmtepompen en Thermostaten van Nefit.

Onderhoud van Nefit-producten
Het is belangrijk dat uw cv installatie op tijd nagekeken wordt. In Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn of Diemen kunt u aankloppen bij de goede Nefit cv monteurs van Martin van Grieken. Wij bieden u de mogelijkheid om uw cv installatie of boiler van Nefit aan te melden voor een jaarlijkse check. Goed onderhoud voorkomt storingen en zorgt ervoor dat u langer kan genieten van uw bestaande cv installatie. Met goed onderhoud kunt u dus geld besparen.

Voordelen bij Martin van Grieken
Wij zijn vakmannen op ons gebied en bieden altijd kwaliteit. Wij helpen u graag de juiste installatie of radiator van Nefit uit te kiezen. Wij hebben hierin een breed assortiment. U kunt op één adres terecht voor alles wat u nodig heeft, als het gaat om de installatie of reparatie van uw centrale verwarming. Wij staan altijd voor u klaar met informatie en advies. Ook ná aankoop van uw Nefit-product.

Neem contact via het contactformulier of bel 0297-560882

Naam *
Email *
Telefoon *
Betreft
Vraag / Opmerking *
* verplicht veld