Intergas Amsterdam

bosch-hrc-compact-cw4Cv ketels van Intergas geeft al meer dan 50 jaar warmte en comfort in huis. De Intergas Kombi Kompakt HR is al jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. De unieke dubbel HR-technologie was een regelrechte doorbraak en vormt de basis voor de nieuwste generatie HR-ketels.. Martin van Grieken Technisch Installatiebedrijf in Amsterdam levert en installeert producten van Intergas. Bij Intergas Verwarming staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Intergas HR-ketels dragen stuk voor stuk bij aan het verminderen van CO2-uitstoot door de zeer zuinige werking.

Onderhoud van uw Intergas-product

Het is belangrijk dat uw cv installatie op tijd nagekeken wordt. In Amsterdam kunt u aankloppen bij de goede Intergas cv monteurs van Martin van Grieken. Wij raden u aan uw cv installatie of zonneboiler van Intergas aan te melden voor een jaarlijkse check. Goed onderhoud voorkomt storingen en zorgt ervoor dat u langer kan genieten van uw bestaande cv installatie. Met goed onderhoud kunt u dus geld besparen.

Voordelen bij Erkend installateur Martin van Grieken

Wij zijn vakmannen op ons gebied en bieden betrouwbare kwaliteit. Wij helpen u graag de juiste installatie van Intergas uit te kiezen. Wij hebben hierin een breed assortiment. U kunt op één adres terecht voor alles wat u nodig heeft, als het gaat om de installatie of reparatie van uw centrale verwarming. Wij staan vrijblijvend voor u klaar met informatie en advies. Ook ná aankoop van uw Intergas-product.
Neem contact via het contactformulier of bel 0297-560882

Naam *
Email *
Telefoon *
Betreft
Vraag / Opmerking *
* verplicht veld