Inventum warmtepomp

Inventum warmtepomp gezocht?
Warmtepompen zijn apparaten die helpen een ruimte te verwarmen. Ook worden ze vaak gebruik in koelsystemen, zoals in koelkasten en bij airconditioning. Een warmtepomp staat bekend om haar zeer hoge rendement, dat soms zelfs hoger dan 100% ligt. Lagere stookkosten en een lagere CO2-uitstoot is het gevolg. Bovendien heb je geen schoorsteen of ingrijpende verbouwingen nodig. Een Inventum warmtepomp vind je bij Martin van Grieken, de expert op het gebied van energiezuinige verwarmingsinstallaties.

Warmtepomp Inventum Ecolution
De Inventum Ecolution pomp is een warmtepomp die kan gezien worden als een ware doorbraak in energiebesparing. Deze Inventum warmtepomp kan warmte opwekken, warm tapwater creëren, en mechanisch ventileren, en dit allemaal door het benutten van afgevoerde ventilatielucht uit de woning. Martin van Grieken biedt u graag de laatste technieken en producten op het gebied van installatietechniek. Wij installeren dan ook graag een Inventum warmtepomp bij u thuis, op de manier hoe u dat wenst.

Waarom Martin van Grieken
Onze snelle levertijden, hoogstaande klantgerichtheid en innovativiteit zijn slechts enkele redenen waarom u uw Inventum warmtepomp door Martin van Grieken laat installeren. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0297-560882 om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken.

Naam *
Email *
Telefoon *
Betreft
Vraag / Opmerking *
* verplicht veld