Koolmonoxide vergiftiging amsterdam

Hoe groot is het risico op koolmonoxidevergiftiging?

Nog elk jaar overlijden in Nederland zo’n 11 mensen door koolmonoxidevergiftiging. Per jaar worden gemiddeld 150 mensen in een ziekenhuis opgenomen na vergiftiging door koolmonoxide. De oorzaak is meestal een slecht onderhouden gastoestel én te weinig ventilatie. Koolmonoxide is een zeer giftig gas dat ontstaat bij onvolledige verbranding van bijvoorbeeld gas of hout. De onvolledige verbranding treedt vooral op bij te weinig aanvoer van verse lucht of bij vervuiling of defecten van de branders in het toestel. Daarnaast kunnen ook gescheurde, losgekoppelde, verroeste of gecorrodeerde afvoerpijpen, gescheurde gemetselde schoorsteenkanalen of een foutieve installatie van toestellen die fossiele brandstof gebruiken zorgen voor koolmonoxide in een woning.
Het is een echte sluipmoordenaar: u proeft of ruikt het niet. Voor u het weet bent u bewusteloos. Laat daarom een koolmonoxide meter of CO-melder plaatsen door erkend installateur Martin van Grieken

Voordelen bij Erkend installateur Martin van Grieken

Wij zijn vakmannen op ons gebied en bieden betrouwbare kwaliteit. Wij helpen u graag met de juiste installatie van een koolmonoxide meter of COmelder te plaatsen. Wij hebben hierin een breed assortiment. U kunt op één adres terecht voor alles wat u nodig heeft, als het gaat om de installatie of reparatie van uw centrale verwarming. Wij staan vrijblijvend voor u klaar met informatie en advies. Ook ná aankoop van uw koolmonoxide meter.
Neem contact via het contactformulier of bel 0297-560882

Naam *
Email *
Telefoon *
Betreft
Vraag / Opmerking *
* verplicht veld