Remeha Amsterdam

Cv ketels van Remeha geven al 80 jaar ultiem comfort in huis. Met een Nederlandse onder zoeks- en ontwikkelingsafdeling, waar de nieuwste technologieën worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing staat Remeha voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. Cv ketels, thermostaten en zonneboilers. Martin van Grieken Technisch Installatiebedrijf in Amsterdam levert en installeert producten van Remeha

Onderhoud van uw Remeha-product

Het is belangrijk dat uw cv installatie op tijd nagekeken wordt. In Amsterdam kunt u aankloppen bij de goede Remeha cv monteurs van Martin van Grieken. Wij raden u aan uw cv installatie of zonneboiler van Remeha aan te melden voor een jaarlijkse check. Goed onderhoud voorkomt storingen en zorgt ervoor dat u langer kan genieten van uw bestaande cv installatie. Met goed onderhoud kunt u dus geld besparen.

Voordelen bij Erkend installateur Martin van Grieken

Wij zijn vakmannen op ons gebied en bieden betrouwbare kwaliteit. Wij helpen u graag de juiste installatie of radiator van Remeha uit te kiezen. Wij hebben hierin een breed assortiment. U kunt op één adres terecht voor alles wat u nodig heeft, als het gaat om de installatie of reparatie van uw centrale verwarming. Wij staan vrijblijvend voor u klaar met informatie en advies. Ook ná aankoop van uw Remeha-product.
Neem contact via het contactformulier of bel 0297-560882

ima4

Naam *
Email *
Telefoon *
Betreft
Vraag / Opmerking *
* verplicht veld